Το Συμβολαιογραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου συμβολαιογραφικές υπηρεσίες σε πελάτες παγκοσμίως.

Διευθύνεται από την Σίσσυ Ζάχου, πρώην δικηγόρο και ενεργό Συμβολαιογράφο από το 2017. Με την εκτεταμένη εμπειρία της στον νομικό τομέα, η Συμβολαιογράφος κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες των επαγγελματιών του νομικού κλάδου και την σημασία της ταχύτητας, ακρίβειας και αξιοπιστίας στις συμβολαιογραφικές υπηρεσίες.

Η εσωτερική μας ομάδα αποτελείται από τρεις αφοσιωμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, δύο εκ των οποίων πρώην δικηγόροι και μία ασχολούμενη με τις διοικητικές υπηρεσίες.

Επιπλέον διαθέτουμε ένα δίκτυο εξωτερικών συνεργατών που μας βοηθούν να διαχειριζόμαστε με ευκολία και αμεσότητα τον φόρτο εργασίας και τις ανάγκες των πελατών.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, σε έναν άνετο και ευπρόσιτο χώρο στην καρδιά της Αθήνας, μας επιτρέπουν να εξυπηρετούμε ένα ευρύ φάσμα πελατών και τις μοναδικές τους ανάγκες.

Είμαστε περήφανοι που εξυπηρετούμε τόσο εγχώριους όσο και διεθνείς πελάτες και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακρίβεια, ταχύτητα και αξιοπιστία σε κάθε συμβολαιογραφική υπηρεσία που προσφέρουμε, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και εμπειρία για τους πελάτες μας.

Η δέσμευσή μας στον επαγγελματισμό, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Η Φιλοσοφία μας

Η παροχή των υπηρεσιών μας με ταχύτητα, συνέπεια, ποιότητα, εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό στην βάση μιας οργανωμένης δομής αντίστοιχης των σύγχρονων Δικηγορικών Εταιρειών.

Το όραμά μας

Να είμαστε ένα πρότυπο Συμβολαιογραφείο, το οποίο θα συμβάλλει στην ταχεία και ασφαλή ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής με ευχαριστημένους και σταθερούς πελάτες.

Οι διακρίσεις μας

RATE: 4.9 / 5.0

Διακριθέν Συμβολαιογραφείο
απο τους «Αετούς των Νομικών» για τα έτη 2020 και 2021
https://www.aetoitonnomikon.eu/profile-13820-sissy-z-zachou-notary-public-simvolaiografos

«Άριστη επιστημονική κατάρτιση, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγενική προσέγγιση και πληροφόρηση του πελάτη για νομικά θέματα συμβολαιογραφικού περιεχομένου. Προσιτές τιμές. Η γραματέας η οποια είχαμε διαρκή επικοινωνία ηταν πολύ ευγενική και συνεργάσιμη. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με τα συμβόλαια που συνέταξε για εμάς η κ.Ζάχου. Θα την προτείναμε ανεπιφύλακτα».

Φ.Α.

 

«Άριστη συνεργασία. Επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, επαγγελματισμός, άμεση ανταπόκριση, φιλική επικοινωνία κι ευγένεια πάνω απ’ όλα. Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη γραμματεία του γραφείου για τη συνεχή ενημέρωση κι ευγένεια».

 

Α.Π.

 

 

«Εξυπηρετικότατο συμβολαιογραφείο! Άμεση εξυπηρέτηση και φιλικό περιβάλλον ακόμη και σε εορταστική περίοδο που όλοι τρέχουν, μπόρεσαν να βοηθήσουν».

 

 

Χ.Μ.

 

«Εξαιρετική επιστήμων. Διεκπεραιώνει άμεσα ό,τι της ανατεθεί. Ο χώρος πολύ φιλόξενος και καθαρός. Και η γραμματέας με την οποία ήμουν σε διαρκή επικοινωνία μέχρι την περάτωση της υπόθεσης μου, ήταν ιδιαίτερα ευγενική και πρόσχαρη. Γενικά ο χώρος σου αποπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια».

 

Ν.Α.

 

 

«Η συμβολαιογράφος κατηρτισμένη, ευγενική και πολύ εξυπηρετική. Το γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, ένας όμορφος χώρος, τεχνολογικά εξοπλισμένος!!!».

 

 

Α.Μ.